Kunstnere

IMG_6642-400x544

Kunstneren

Estrid Maria Eriksen:

Estrid Maria Eriksen har været udøvende kunstner siden 1997 og bevæger sig rundt i mange genre. Læs mere om Estrid her: www.estrid.dk

Hele processen med at få startet en produktion hvor alt som er muligt produceres mest bæredygtigt og samtidig i Danmark har givet mange undersøgelser, læsning om og indblik i baggrunden for opsætningen af de 17 verdensmål. Og derfor var det helt naturligt at det første tørklæde skulle have dette motiv og dermed var samarbejdet med Estrid startet.

Estrid kommer fra Fredericia og derfor helt naturligt at hun også står bag de næste tørklæder med motiver fra Fredericia.

Billedkunstner

Karen Hestbech:

Karen er født og opvokset i Ho ved Blåvand og maler de mest skønne billeder mange gange med motiver fra området.
Læs mere om Karen her: www.karensgalleri.dk

Blåvand er et af mine ynglingssteder og Danmarks bedste ferieby. Derfor er det en glæde at gengive nogle af dem på mine silketørklæder.

karen
DortheC

Billedkunstner

Dorthe Christensen:

Dorthe er udlært typografisk håndsætter i Fredericia og på Kunsthåndværkerskolen i Kolding.

Læs mere om Dorthe her:  www.dorthe-c.dk

Jeg glæder mig over at have lov at gengive Dorthes grafiske version af Fredericia Løven på mine silketørklæder og efter snakke og besøg på hendes værksted og galleri i Fredericia er der heller ikke tvivl om at flere af Dorthes kunstbilleder kommer på silketørklæderne.