Kunstnere

Viktor - billede til hjemmeside

Kunstneren

Dit Design

– Du kan få fremstillet dit helt eget unikke silketørklæde med dit eget design eller billede. Det kan være din ynglings kat som du ønsker at smyge om dig, dit eget maleri eller barnebarnets flotteste billede som du ønsker foreviget på den lækre silke.

– Tøv ikke med at kontakte mig for mulighederne

Kunstneren

Estrid Maria Eriksen:

Estrid Maria Eriksen har været udøvende kunstner siden 1997 og bevæger sig rundt i mange genre. Læs mere om Estrid her: www.estrid.dk

Hele processen med at få startet en produktion hvor alt som er muligt produceres mest bæredygtigt og samtidig i Danmark har givet mange undersøgelser, læsning om og indblik i baggrunden for opsætningen af de 17 verdensmål. Og derfor var det helt naturligt at det første tørklæde skulle have dette motiv og dermed var samarbejdet med Estrid startet.

Estrid kommer fra Fredericia og derfor helt naturligt at hun også står bag de næste tørklæder med motiver fra Fredericia.

IMG_6642-400x544
karen

Billedkunstner

Karen Hestbech:

Karen er født og opvokset i Ho ved Blåvand og maler de mest skønne billeder mange gange med motiver fra området.
Læs mere om Karen her: www.karensgalleri.dk

Blåvand er et af mine ynglingssteder og Danmarks bedste ferieby. Derfor er det en glæde at gengive nogle af dem på mine silketørklæder.

Billedkunstner

Dorthe Christensen:

Dorthe er udlært typografisk håndsætter i Fredericia og på Kunsthåndværkerskolen i Kolding.

Læs mere om Dorthe her:  www.dorthe-c.dk

Jeg glæder mig over at have lov at gengive Dorthes grafiske version af Fredericia Løven på mine silketørklæder og efter snakke og besøg på hendes værksted og galleri i Fredericia er der heller ikke tvivl om at flere af Dorthes kunstbilleder kommer på silketørklæderne.

DortheC
unnamed

Billedkunstner

Søs Brysch:

Søs Brysch uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi men valgte i stedet at arbejde som artist i en årrække inden hun vendte tilbage til sin kunst. En efteruddannelse på Kunstakademiet i Firenze er også på visitkortet, ligesom hun som den første af mange kunstnere der maler på de verdenskendte VIPP spande, som er blevet udstillet på Louvre i Paris.

Søs har udført utallige udsmykninger på bla hospitaler, kirker, uddannelsesinstitutioner, rådhuse og Operaen og Gl. scene i Kbh.

Søs har sin daglige gang i hendes galleri på Bernstorff Slot hvor hun har sit galleri i Kavalergården på Bernstorff Slot. https://bernstorffslot.dk/om-slottet/kunst/