Om Os

Vores Historie

Hvordan det startede

Mette by Mette er startet i 2020 efter mange års ide om at skabe silketørklæder med kunstmotiver. Disse kunstmotiver skulle have en mening, både for øje som for sind.

”For mig giver det mening af investere i et kunststykke som glæder mig som enten beklædning eller måske som udsmykning på min væg ”.

Hele processen med at få startet en produktion hvor alt som er muligt produceres mest bæredygtigt og samtidig i Danmark har givet mange undersøgelser, læsning om og indblik i baggrunden for opsætningen af de 17 verdensmål.  Derfor blev FN 17 tørklædet også det første som blev sat i produktion.

Når dette så er sagt, ja så var den grundlæggende ide at producere tørklæder med kunstmotiver for bla. byer, landområder, historiske motiver og individuelle design.

Det var derfor helt naturligt at de næste tørklæder blev med motiver fra Fredericia. Jeg er selv bosat i Fredericia som er Danmarks dejligste by med en uovertruffen beliggenhed og så spændende historie at det er helt sikkert at der kommer endnu flere med Fredericia motiver på silketørklæderne.

Ved hvert tørklæde medfølger kort med billede og information om motivet og kunstneren bag. Du vil her kunne finde information om den kunstner som står bag motivet.

Processen

Tilmeld Nyhedsbrev